30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

1.000 GRUNDE Til at vælge en Vorwerk kobold

Kobold-produkter er allerede i brug i hver fjerde husstand til grundig rengøring: Millioner af kunder sætter pris på den lange levetid på vores produkter, der imponerer med deres innovative teknologi, maksimal brugervenlighed og tidløst attraktivt design – og en service, der ikke efterlader noget at ønske. Bare overbevis dig selv om Kobold-familien!

Her er de vigtigste årsager til et Kobold-produkt med et overblik: 

kobold- KVALITETEN

I mere end 130 år har Kobold-produkter været af højeste kvalitet: hver detalje er udviklet i Wuppertal. Dette er ingeniørkunst “Made in Germany”.

Vores produkter er perfekt udført, lavet af materialer af høj kvalitet og har en lang levetid – så du har mange års glæde for din kobold.

Kobold- udvikling

Kobold-produkterne er altid langt foran tiden! Med banebrydende ideer og smarte løsninger har vi genopfundet støvsugning, gulvvask og vinduespudsning:

for endnu mere grundig renlighed i dit hjem – og med en teknologi, der inspirerer dig hver gang.

Kobold- komfort

Kobold-produkterne gør det nemt at pleje og rengøre dit hjem. Vores produkter er ergonomiske, lette og behagelige at bruge – så du kan rengøre dit hjem hurtigt og ubesværet. Dette sparer tid, energi og sidst men ikke mindst strøm, da vores produkter er ekstremt effektive med den højeste sugeeffekt.

Kort sagt: med Kobold-produkterne er husarbejdet sjovt!

kobold- DESIGNET

Det tidløse attraktive design med en høj andel hvidt afspejler Kobold-produkternes kvalitet. Det glæder vores kunder – og overbeviser eksperterne. Vores kobold produkter modtager regelmæssigt awards for fremragende design.

Høj tid for dig at berige dit hjem med en af vores juveler.

Kobold- servicen

Mange stier fører til målet – ligesom vores kundeservice! Din personlige Kobold kunde-rådgiver vil være glad for at besøge dig derhjemme, også for uforpligtende individuel rådgivning og vise dig vores produkter direkte, hvor de bruges: i dit hjem, på kontoret eller et helt tredje sted.
Vores kompetente rådgivere er altid klar til at hjælpe dig godt igang.


Naturligvis modtager du også vores produkter i vores online shop.

Du bestemmer! 

KOBOLD STØVSUGERE ER FREMRAGENDE!

Et udvalg af vores mange priser: