30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

Ledningsfri støvsugere giver dig ideel velvære

Innovativ, ledningsfri og klar til brug når som helst og hvor som helst. Uanset om du skal fjerne krummer og snavs med den trådløse støvsuger Kobold VC100 eller rengøre tæpper og hårde gulve med den ledningsfri støvsuger & 2i1 støvsuger & gulvvasker VB100 – vores ledningsfri Kobold-produkter har det hele! Og bedst af alt: VB100 kan nu let konverteres til en ægte ledningsfri allrounder med de rigtige tilbehør. Så du kan nu også støvsuge uhindret! Overbevis dig selv og se, hvilken der passer dig bedst.

VB100 Ledningsfrit rengøringssystem

Nu nyt! Støvsug og tør af med kun et trin! Innovativ, trådløs, stærkt absorberende og klar til brug når som helst og hvor som helst. Den rigtige vedhæftede fil til enhver applikation.

Den rigtige ledningsfri løsning til enhver overflade

Motoriseret børste Kobold EBB100
2i1 Kombi støvsuger & gulvvasker Kobold SPB100
Polsterbørste Kobold PBB100 med madrasrens
Andet tilbehør

Forårsrengøring.
På den nemme måde!

Ledningsfri, stilren, let! Det nye SPB100 2i1 kombinerede støvsuger & gulvvaskemodul – rengør bedre og spare både tid og anstrengelser.

VB100 ledningsfri støvsuger med SPB100 2i1 Støvsug & Gulvvask, til ubesværet rengøring med sug og vask i én arbejdsgang. 50% hurtigere end traditionel støvsuger og moppe. Lang driftstid som kan forlænges med ekstra batterier – klar til brug når som helst og hvor som helst.

Vinder af
German Innovation Award ’21

Vorwerks SPB100 2i1 rengøringsmaskine som giver mulighed for Støvsugning og Gulvvask i en arbejdsgang har i Maj 2021 vundet denne eftertragtede Innovationspris: German Innovation Award ’21.

Vorwerks nye 2i1 rengøringsmaskine giver den højeste og bedste rengøringskvalitet sammenlignet med alle ledningsfrie produkter på markedet. Vorwerk maskinen er en innovativ og overlegen rengøringsmetode sammenlignet med konkurrenternes løsninger og reducerer samtidig gulv rengøringstiden med op til 50%.

Introduktions videoer

Kapitel 1 - Introduktion

Kapitel 2 - Udpakning

Kapitel 3 - Kom igang

Kapitel 4 - Tæpper og over gulvet

Kapitel 5 - Hårde gulve

Kapitel 6 - Polstrede møbler

Kapitel 7 - Madrasser

Kapitel 8 - Rundt i hjemmet

Kapitel 9 - Biler

Håndstøvsuger Kobold VC100

For hurtig rengøring i dagligdagen.

Ledningsfri støvsuger i en klasse for sig


Tests og vurderinger af vores Kobold ledningsfrie støvsugere med et hurtigt overblik:
Kobold VB100
Ledningsfri støvsuger
Kobold VB100
Ledningsfri støvsuger
Kobold VB100
Ledningsfri støvsuger
Kobold VC100
Håndstøvsuger