30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

OPDATERINGER TIL Vorwerk ROBOTstøvsugere

Kære VR300 bruger,

Du har nok allerede lagt mærke til at vi på nuværende tidspunkt oplever en teknisk fejl med vores VR200 og VR300 Robotstøvsugere. Lige nu kan du have udfordringer med at starte din robot gennem Kobold robot App’en, hvilket betyder at No-Go linjer og Gulvplaner ikke kan hentes.

De gode nyheder er dog at med en simpel software opdatering, vil din VR300 igen snart være fuldt funktionel, som du plejer at bruge den! Du kan starte opdateringen med din Kobold Robot App, ved simpelthen bare at bekræfte den når den bliver tilgængelig. Det kan tage nogle få dage for opdateringen at blive tilgængelig i din App, da vi udruller opdateringen i bølger, for at sikre at alt går så gnidningsfrit som muligt, så vi beder dig om at have lidt mere tålmodighed med os.

Men, vær opmærksom på: denne software opdatering er kun tilgængelig for VR300 Robotstøvsugere som IKKE er blevet nulstillet, frakoblet eller fjernet fra din konto.

Der vil hurtigst muligt komme en løsning til de brugere som ikke har mulighed for at opdatere deres robotstøvsuger fra Kobold Robot App’en. Vi vil vende tilbage hurtigst muligt. Du kan finde yderligere oplysninger på support.vorwerk.com.

Vi beklager meget de gener som fejlen har medført.

Med Venlig Hilsen
Dit Vorwerk Kobold Team i Danmark.