30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

2i1 støvsuger & gulvvasker

KOBOLD spb100

Støvsuger og vasker i et trin ledningsfrit

  • Velegnet til hårde gulve som parket, laminat, fliser, vinyl og stengulve
  • Automatisk vanddosering
  • Ikke længere tung spand og snavsede klude
  • Spar 50% af din tid

 

 

Endelig, ledningsfri støvsugning og gulvvask i et trin! Med den innovative gulvvasker til den ledningsfrie støvsuger VB100 kan hårde gulve
rengøres skinnende og stribefri på ingen tid.

Videoinstruktion til 2i1 støvsuger & gulvvasker SPB100

Dine fordele med en Kobold SPB100 2i1 støvsuger & gulvvasker

Kobold SPB100 2i1 støvsuger & gulvvasker suger løst snavs op og vasker dit gulv på samme tid.
– Perfekte resultater: rene og stribefrie gulve takket være rystende aftørringsbevægelser lige ind i det fjerneste hjørne.
– Ledningsfri, altid ved hånden og pladsbesparende med sit tynde design i høj kvalitet.
– Ideel til allergikere: hygiejnefiltret filtrerer alle støvpartikler fra luften og fanger 99,9% af de allergifremkaldende partikler i de TÜV-Nord-certificerede premium-filterposer.

SPB100 2i1 støvsuger & gulvvasker er velegnet til alle hårde gulve, der kan rengøres med en fugtig klud:
– parket
– laminat
– fliser
– stengulve
– vinyl

I et trin støvsuger du og vasker snavs af på samme tid.

– Praktisk: Du sparer dig selv for at skulle vride våde rengøringsklude og den anstrengende slæbning af rengøringsspande fra rum til rum.

– Hurtig tørring af gulvene og perfekte rengøringsresultater.

– Vandtanken er tilstrækkelig til et areal på op til 60 m².
– Tre forskellige vanddoseringsniveauer til fleksibel rengøring af hårde gulve. Vanddosering kan vælges afhængigt af gulvtype og tilsmudsningsgrad.
– Kun 3 ml rengøringsmiddel sikrer rene resultater ved gulvvask.
– Mindre forbrug af vand og rengøringsmidler sammenlignet med konventionelle metoder .

Ofte stillede spørgsmål

Kobold VB100-systemet er en batteridrevet støvsuger med et komplet sæt Vorwerk-tilbehør. Det ledningsfrie system er udstyret med

 

Det ledningsfrie system er specialist i støvsugning og gulvvask af næsten alle typer gulve. Med sit ergonomiske design og lave vægt muliggør Kobold VB100-systemet hurtig og bekvem håndtering til en fleksibel rengøringsløsning i enhver hverdagssituation.

Vorwerk tilbyder en række rengøringsmidler til rengøring af forskellige typer gulve med SPB100: Koboclean universalrengøringsmiddel, Koboclean parketrengøringsmiddel, Koboclean trægulvsæbe.

Koboclean rengøringsmidler blev specielt udviklet til Kobold SPB100 og SP600 gulvvaskere. Brug ikke andre rengøringsmidler end Koboclean-produkter. Dette er den eneste garanti for, at Kobold SPB100 fungerer korrekt.

Med Kobold VB100-systemet muliggør SPB100 ledningsfri støvsugning og gulvvask i en arbejdsgang og opnår rengøringsresultater over gennemsnittet. Kobold SPB100 bevarer rengøringskonceptet i SP600.

  • Kobold SPB100 støvsuger og vasker i bare et trin.
  • En meget effektiv mikrofibermoppe roterer ved 1.350 omdr./min.
  • Kobocleans specielle rengøringsmidler sikrer hygiejnisk renhed. Dette er en tidsbesparelse i realtid, da rengøringen sker på halvdelen af tiden.

Den innovative teknologi fra Kobold SPB100 gør det muligt at bruge den på næsten alle typer hårde gulve og gør daglig støvsugning og gulvvask mere praktisk og effektiv. Kobold VB100-systemet garanterer en jævn og grundig rengøring af hårde gulve som fliser og parket.

Kobold VB100-systemet er batteridrevet og fungerer med en lavere spænding end kablede enheder. Kompatibilitet med ældre tilbehør er imidlertid ikke mulig, da nye motorer og elektroniske systemer er blevet implementeret. Dette betyder, at SPB100, PBB100 og SB100 er eksklusive til VB100-systemet. Over gulvtilbehør som TR15, SD15, FD15 og VD15 er dog kompatible med SB100-slangen og VB-systemet.

Med I Kassen

Pakken består af følgende:

  • 1 Kobold SPB100 2i1 støvsuger & gulvvasker
  • 3 Kobold MF600 / 601 universalmikrofibermopper
  • 1 flaske Koboclean Universal (500 ml)