30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

VORES robotstøvsuger

FREMTIDENs hjem: Robotstøvsuger FRA VORWERK

For mange af vores kunder er det en absolut ønsketænkning: At komme hjem til et hygiejnisk velvære, der som ved magi støvsuger sig selv dag for dag. Vi kan bedst imødekomme dette ønske med vores kraftfulde VR300 robotstøvsuger .
I 2011 blev VR100, vores første robotstøvsuger, en del af Kobold-familien, hvilket revolutionerede markedet for automatiske støvsugere. Siden da har vi konsekvent arbejdet med at optimere vores teknologi og lanceret VR200 robotstøvsugeren, der tilbyder mange innovative detaljer.

Uanset om du går på arbejde om morgenen, kører ærinder eller bare henter børnene fra skolen hurtigt, vil vores robotstøvsuger holde dine gulve rene og hygiejniske. Det pålideligt og næsten ubemærket støvsuger glatte gulve, tæpper og måtter. Dette giver mere tid til de smukke ting i livet.

VR300 Robotstøvsuger ER TESTVINDEREN I STIFTUNG WARENTEST

Det er officielt: VR300-robotstøvsugeren er blevet kåret til testvinderen af Stiftung Warentest (udgave “test”, 03/2019).

I alt blev otte modeller testet i kategorierne rengøring, navigation, håndtering, miljø, egenskaber og app. Samtidig tager Kobold-robotstøvsugeren føringen i den samlede bedømmelse.

Den scorer frem for alt gennem:

  • Pålidelig rengøring på tæpper og hårde gulve
  • Sikker navigation: renser værelser med system
  • Høj datasikkerhed i robotappen

Overbevis dig selv og afprøv testvinderen derhjemme.

VR300 robotstøvsugeren var testvinderen 03/2019 i Stiftung Warentest

 

SMART STØVSUGER MED AMAZON ECHO (ALEXA)

Robotstøvsuger MED APPFUNKTIONER

  • Smart Home støvsuger
  • Digital stemmestyring med Amazon Alexa
  • Til iOS og Android
  • Kontrol under farten
  • Planlæg funktion
  • Gulvplaner og “No-Go”-zoner

NYE APPFUNKTIONER TIL ENDNU MERE BRUGERVENLIGHED

Kobold Robotstøvsuger-app’en tilbyder mange nyttige funktioner, der gør din robotstøvsuger endnu lettere at bruge og tilpasse til dine specifikke behov. Via scanningsfunktionen kan VR300 oprette en gulvplan af dit hjem via app’en, hvor du kan markere “no-go” linjer, som den selvkørende støvsuger ikke overskrider. Når sugeprocessen er færdig, opretter støvsugerobotten automatisk en rengøringsoversigt, der giver detaljerede oplysninger om rengøringstiden, de støvsugede områder og det samlede støvsugede areal. Yderligere fordel: Rapporten kan sendes til dig på anmodning via push-meddelelse til dig.

GULVRengøring 3.0: ROBOTSTØVSUGER MED PRÆCIS NAVIGATION ENDNU SMARTERE

Ved hjælp af infrarøde og ultrasoniske sensorer såvel som laserskannere navigerer vores robotstøvsuger din lejlighed nøjagtigt og sikkert. Er du bekymret for værdifulde gulvvaser eller sarte bordben? Vær ikke bange, støvsugerrobotten fra Vorwerk genkender forhindringer på et tidligt tidspunkt og undgår uønsket skade på møblerne.

Takket være det optimerede børstedesign af VR300 støvsugerrobotten er rengøringsydelsen endnu mere kraftfuld takket være øget støvopsamling. Selv hundehår, kattehår og alt andet kæledyrshår opsamles af støvsugeren. Vores robotstøvsuger er derfor ideel til dyrehår.

Det indbyggede lithium-ion-batteri giver mulighed for op til 90 minutters brug ad gangen og dermed grundig rengøring af fjerntliggende områder. Med en højde på ni centimeter kommer den flade robotstøvsuger let under møbler, der er vanskelige at rengøre med en konventionel støvsuger. Takket være indbyggede klatrehjælpemidler behøver VR300 ikke engang at stoppe foran døren, men overvinder dem let på sin “rene gulv” -mission.

Præcis navigation gennem ultrasoniske sensorer og laserskannere

Det flade design giver mulighed for nem rengøring under møbler

Især velegnet til fjernelse af dyrehår takket være dets stærke rengøringsydelse

MEN HVORDAN rengør EN AUTOMATISK STØVSUGER?

Den innovative rundbørste af vores Kobold VR300 roterer for eksempel 30 gange i sekundet, blev placeret af vores udviklere meget tæt på kanten af støvsugeren og fjerner støv på store områder. En rigtig støvrobot!

På den anden side sikrer robotstøvsugerens sidebørste optimal rengøring af kanter og hjørner og skubber snavs direkte til den runde børste, hvor det suges ind. Hvis støvbeholderen er fuld, kan du nemt tømme din robotstøvsuger via sugeåbningen og sende den tilbage på mission. Detaljerede oplysninger om anvendelse og håndtering, vi har behandlet levende i en videoundervisning .

En hjælper næsten som en eventyrbog, der viser, hvor meget teknologien i hverdagen også påvirker dit hjem. Det er stadig tilbage at se, hvilke opgaver i budgettet vi næste komfortabelt og hurtigt kan glemme, såsom kunstig intelligens.

Har du haft den første eller anden generation af vores robotstøvsuger og har en  VR100 eller VR200? Du kan finde alt tilbehør hos vores forhandlere og i vores webshop samt de sædvanlige tjenester tilgængelige for dig.

Sidebørsten skubber snavs direkte til den runde børste for at opnå et optimalt rengøringsresultat