30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

SPØRGSMÅL OM KOBOLD 
Rengøringsmidler 

Ofte stillede spørgsmål om Kobold rengøringsmidler

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

  • Madrasbørsterne passer kun i den elektriske børste Kobold EB360.
  • Vælg sugeniveauet “1” på støvsugeren (tiger).
  • Madrasbørsterne er kun egnede til at støvsuge madrasser. Hvis disse ved et uheld bruges på tæpper, vibrerer Kobold EB360-børste og suger ikke ordentligt.
  • Efter storstilet fjernelse af snavs kan individuelle pletter dukke op mere tydeligt. De kan næsten altid fjernes med Vorwerk Kobotex (kontroller farvekonsistensen i et ikke iøjnefaldende område).

Du kan bruge Kobosan aktiv på tæpper med en bunkehøjde på op til 1,5 cm.

  • Lavenia er et allergenreducerende pulver til rengøring af madrasser.
  • Det fjerner i det væsentlige støv, bakterier, middedråber og skimmelsporer fra din madras.
  • Lavenia har testmærket “Velegnet til allergikere” fra TÜV NORD.
  • Lavenia kan bruges på alle madrasser med en tekstil og tæt spændt overflade.

Dovina duftklips sikrer, at udpustningsluften fra din støvsuger altid lugter godt. Ubehagelige lugte (f.eks. Af dyrehår) undertrykkes effektivt.

Sæt Dovina-duftklipsen på filterposerne på VK 135, 136 og 140, på Kobold 130/131 i klappen bag på basisenheden og på de foregående modeller blot i filterposen.

2,5 kg er tilstrækkelige til ca. 40 m², 5 kg er tilstrækkelige til ca. 80 m².

Kobotex renser mindre pletter (ketchup, øl, læbestift osv.). Kontroller først farvehastigheden på dit gulvbelægning på et IKKE iøjnefaldende sted. Sprøjt derefter Kobotex på, og arbejd det ind i tæppet. Blødgør den løsnede snavs med papirhåndklæder.

Kontroller først dit tæppes farvehastighed et ubetydeligt sted. Drys derefter Kobosan aktiv på tæppet, og arbejd det ind med Vorwerk-friskere sæt eller tæppeffriskere. Støvsug pulveret grundigt efter ca. 30 minutter.
OBS: Brug Kobosan kun aktiv på tørre tæpper.

Madrasbørsterne er et tilbehør, der kun passer til Kobold EB360 elektrisk børste. Sammen med Lavenia og Kobold FK360 Freshener Kit gør de det muligt at rengøre dine madrasser effektivt.

Isætning af madrasbørster:
udskift de runde børster med madrasbørsterne. Når du sætter madrasbørsterne i, skal du sørge for, at børsten med den røde ende svarer til farven på symbolet på den elektriske børste Kobold EB360 (rød til rød). Skub madrasbørsterne på drivakslen med en let drejende bevægelse, indtil de klikker på plads. Luk nu hætten på Kobold EB360 elektrisk børste med begge hænder, indtil du hører den klikke på plads.
Efter grundig rengøring med Kobold EB360 elektrisk børste, drys Lavenia jævnt på madrassen. En pose med Lavenia er nok til at rengøre en madrasoverflade 1 m x 2 m (2 m2), afhængigt af mængden af skidt.

Opmærksomhed!
Før brug skal madrassen først kontrolleres for farvehastighed i et ikke iøjnefaldende område.

Indsæt nu det friskere sæt i den elektriske børste Kobold EB360.

Inkorporer Lavenia:
Før Kobold EB360 elektrisk børste frem og tilbage i tilstødende stier og derefter over det område, der er dækket med Lavenia. Afhængig af tilsmudsningsgraden skal du arbejde i Lavenia 2-3 minutter. Per 1 x 2 m. Lad pulveret tørre i 30 minutter.

For at støvsuge Lavenia skal du udskifte Kobold FK360 Freshener Kit med madrasbørsterne. Nu kan du støvsuge Lavenia med støvsugeren og den elektriske børste Kobold EB360.