30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

SPØRGSMÅL OM MYKOBOLD-APPEN

Kobold VR200 robotstøvsuger og  Kobold VR300 robotstøvsuger kan let betjenes mens du er på farten. Brug de forskellige muligheder i vores MyKobold-app til din smartphone eller tablet. På denne side har vi opsummeret ofte stillede spørgsmål og svar om MyKobold-appen.

TILBAGE TIL OVERSIGT 

MYKOBOLD APP

DOWNLOAD / INSTALLATION

Afhængigt af operativsystemet kan MyKobold findes i App Store / Play Store.

Vores kunder kan downloade og bruge appen gratis.

Du har brug for 38,4 MB plads til at installere MyKobold-appen.

MyKobold-appen er tilgængelig for to operativsystemer: iOS og Android. For iOS understøtter vi alle versioner fra 11.2.1. til Android fra 5.0.2. 

Vi understøtter alle enheder fra iPhone 5s, og til Android er MyKobold-appen optimeret til følgende enheder: Samsung Galaxy s9 8.0, Samsung Galaxy s8 8.0, Samsung A5 (2017) 7.0, Google Pixel 9.0, Huawei P8 Lite 6.0, Xiaomi Redmi 4X 7.1 .2, HTC One 5.0.2, Sony M4 aqua Android 5.0.

Afhængigt af indstillingerne på din mobilenhed installerer opdateringen sig selv eller beder om din tilladelse på forhånd. 

Ja, appen kan indlæses på flere enheder. For at kunne se din konto på flere enheder skal du blot logge ind med din email og kode.

I menuen finder du muligheden “HJÆLP-FAQ & SUPPORT”, hvor vi har sammensat de hyppigst stillede spørgsmål og svar. Hvis dit spørgsmål ikke er besvaret, bedes du kontakte vores kundeservice.

MINE ENHEDER

Enheder kan tilføjes under det lille robot-ikon i øverste højre hjørne. Her skal du klikke på “+” -tegnet øverst til højre eller på knappen “Tilføj robotstøvsuger”.

Appen har ingen begrænsninger. Du kan konfigurere så mange Kobold-enheder, som du vil i appen.

Først skal du vise alle enheder under det lille robot-ikon i øverste højre hjørne. Klik derefter på det lille tandhjul ud for den enhed, du vil fjerne fra appen. Nu skal du klikke på skraldespanden øverst i højre hjørne og derefter på “SLET”.

OBS: Dette fjerner hele enhedsprofilen. Dette inkluderer også den ekstra konfiguration (kort, NO-GO linjer, osv) af enhedsprofilen i din app.

Nej, men du er meget velkommen til at give os feedback om appen til vores kundeservice.

MIN profil

Du kan når som helst logge ud af din profil ved at trykke på menuen i øverste venstre hjørne, vælge brugerindstillinger og derefter trykke på det lille ikon i øverste højre hjørne og vælge “LOG UD”.

Dette er ikke planlagt i øjeblikket, men vi er altid glade for at modtage forslag til, hvilke funktioner vi stadig kan integrere i MyKobold-appen.

Hvis du ønsker at slette din konto, skal du kontakte vores kundeservice.

Generelt

Ja, du har brug for en internetforbindelse for at downloade og bruge appen.

Hvis du har forslag til forbedring eller ønsker at give feedback på appen, kan du kontakte vores kunderservice.

STYR KOBOLD VR300 ROBOTstøvsuger MED APPEN

Kobold VR300-robotstøvsuger skaber en rengøringsoversigt efter hver rengøringsproces. En rengøringsoversigt viser det rensede område og indeholder oplysninger om størrelsen på det rensede område og varigheden af rengøringsprocessen. De rensede områder og områderne, der er udeladt af robotstøvsugeren, vises i forskellige farver i oversigten, så de er lette at genkende for brugeren.

Kobold-robotappen tilbyder en række nye og innovative funktioner. Under den første brug – som kan aktiveres ved hjælp af Kobold-robotappen – udforsker Kobold VR300 lejligheden og opretter en grundplan. Denne plantegning består af et kort over lejligheden set fra robotten. Så snart testen er afsluttet, vises grundplanen for brugeren i Kobold-robotappen. Brugere har mulighed for at definere No-Go linjer i denne plantegning for at forhindre, at robotstøvsugeren kommer ind i foruddefinerede områder. Så snart rengøringsprocessen er færdig, sender Kobold-robotappen en push-anmeldelse med et link til rengøringsoversigten. Disse oversigter viser, hvilke boligarealer der er blevet renset med succes.

Hvis du vælger testprocessen i Kobold-robotappen, scanner Kobold VR300-robotstøvsuger alle værelser én efter én og opretter en grundplan: et kort over lejligheden, som det bruges i appen. Hvis brugerne definerer No-Go linjer i grundplanen, forhindrer det Kobold VR300 i at overskride disse linjer. Grundplanen kan slettes og genskabes efter ønske.

Ja, dette sikrer, at robotten kun aktiveres af dens ejer. Efter opsætning af brugerkontoen kan brugerne bruge alle appfunktioner til at tilpasse deres rengøringsprocesser. 

No-Go-linjernes displayfunktion er kun tilgængelig i Kobold-robotappen. Hvis robotstøvsugeren tændes via start knappen på robotten, tager Kobold VR300 ikke hensyn til No-Go-linjerne og støvsuger derfor i alle tilgængelige områder. 

Ja, brugere kan oprette daglige rengøringsplaner med Kobold-robotappen. Robotstøvsugeren tændes derefter automatisk i henhold til den tidligere definerede rengøringsplan. Brugere kan også aktivere planen, når de er på farten. Derudover kan rengøringsprogrammerne “Alle værelser” og “Spot”, manuel rengøring og Eco-tilstand indstilles via appen. Brugere kan bruge appen til at stoppe og genstarte Kobold VR300-robotstøvsuger under en arbejdscyklus og sende den tilbage til sin basisstation.

Nej, Kobold VR300 kan også startes via dens start knap. Visse funktioner, såsom plantegning, No-Go linjer og rengøringsoversigt for at forbedre rengøringsprocessen, kan kun bruges via appen.

Kobold-robotappen kan downloades fra App Store og Google Play. Den nye app er tilgængelig til iOS (fra version 10.2) og Android (fra version 4.1.0) og kan downloades gratis.

Hos Vorwerk gør vi en stor indsats for at kunne tilbyde vores kunder alle de nye og innovative funktioner, som vi har udviklet. I dette tilfælde er de udvidede funktioner i den nye Kobold robot-appversion desværre kun tilgængelige for Kobold VR300 robotstøvsuger. For disse nye udvidede funktioner kræves mulighederne for den nye elektroniske og softwareplatform til Kobold VR300, som ikke understøttes af Kobold VR200.

Ja, Kobold VR300 robotstøvsuger kan opdateres via Kobold robotappen via en internetforbindelse – denne proces er også kendt som en “over-the-air” -opdatering. Brugere vil modtage en besked via Kobold-robotappen, så snart ny software er tilgængelig til Kobold VR300. Linket i denne meddelelse giver mere information om opdateringen. Brugere skal kun trykke på den tilsvarende knap, og robotten opdaterer selv.

Den nye “over-the-air” -opdateringsfunktion er kun tilgængelig for Kobold VR300-robotstøvsuger. Desværre understøtter Kobold VR200s softwareplatform ikke denne funktion. 

Det er især vigtigt, at ingen personlige data bruges til reklameformål. Visse data indsamles, så appen kan fungere optimalt. Yderligere information findes i retningslinjerne for databeskyttelse på vores hjemmeside .

STYR KOBOLD VR200 ROBOTstøvsuger vED hjælp af APPEN

Vores Kobold robot-app er den ideelle tilføjelse til Kobold VR200 robotstøvsuger. Appen er den perfekte hjælp, hvis der for eksempel er blevet annonceret en uventet besøgende, eller hvis der var for meget travlhed inden arbejde og for lidt tid til at starte robotten: Robotten kan nemt sendes mens du er på farten for at rengøre lejligheden. Derhjemme er alt rent, fordi Kobold VR200 støvsuger værelse for værelse og endda hjørnerne. Appen sender en besked, når robotten er færdig.
Hvis der er specielt beskidt efter morgenmaden under bordet derhjemme, kan spottilstand aktiveres via appen. Robotten støvsuger det særligt beskidte område enten en eller to gange. Planlægningsfunktionen og øko-indstillingen er også let at indstille via appen. Den nye Kobold-robotapp kan også bruges som en fjernbetjening til Kobold VR200.

Hos Vorwerk lægger vi særlig vægt på service. Derfor siger det sig selv, at vi stiller appen til rådighed for vores kunder gratis.

Appen kan let downloades fra Apple App Store eller Google Play Store ved hjælp af en smartphone eller tablet. Indtast “Kobold robot” i søgefeltet, og den officielle Vorwerk-app vises.

Kobold-robotappen er tilgængelig for IOS (fra 8.0) og Android (fra 4.0) og kan installeres på de fleste kommercielt tilgængelige smartphones og tablets. Appen er tilgængelig på Google Play og Apple App Store.

Når Kobold-robotappen er installeret, hjælper den dig trin for trin gennem registreringsprocessen, som også inkluderer forbindelsen til Kobold VR200-robotstøvsuger. Du kan finde ud af, hvordan dette fungerer i vores video https://www.youtube.com/watch?v=UVvBODTcnGY . Ellers hjælper vore kundeservice dig gerne. 

Ja, appen kan installeres på flere enheder – for eksempel på smartphonen og på tabletten – og robotstøvsugeren kan styres på denne måde.

Flere Kobold VR200 robotstøvsugere kan styres med Kobold robotappen.

Appen afslører, hvad Kobold VR200-robotstøvsugeren i øjeblikket gør: For eksempel om det støvsuger eller oplades. Appen sender også automatisk push-meddelelser, når rengøringen er afsluttet, eller der opstår et problem.

Kobold-robotappen blev udviklet til Kobold VR200 og VR300 robotstøvsugere og er ikke kompatibel med Kobold VR100.

Selvfølgelig. Kobold VR200-robotstøvsuger kan også bruges uden appen. Det støvsuger værelse for værelse og i hvert hjørne. Takket være dens tidsplanfunktion kan faste tider programmeres. Sådan støvsuger den, når ingen er hjemme.

Nej. For at være i stand til at tilbyde funktioner såsom en app er visse forudsætninger nødvendige, såsom WLAN-kapacitet. Kobold VR200 robotstøvsuger bringer dette, men vores Kobold VR100 er ikke endnu, så vi vil ikke tilbyde en app her.

Kobold VR200-robotstøvsuger er videreudviklingen af Kobold VR100, som vi lancerede på markedet i 2012. I 2014 omfattede denne yderligere udvikling Wi-Fi-kapaciteten af vores robotstøvsuger. Vi har integreret dette og er nu glade for, at vi kan tilbyde en app som en gratis premium-service til vores eksisterende kunder, der gør vores kunders hverdag endnu lettere.

Nej. Appen er tilgængelig for alle ejere af en Kobold VR200-robotstøvsuger. Hver eksisterende kunde kan downloade en softwareopdatering, som den nye Kobold-robotapp kan bruges med.

Vi arbejder løbende på kundrelevante funktioner og funktioner i vores produkter. Vi rapporterer dog kun om produkter og funktioner, når de er klar til markedet.

Vi arbejder løbende på kundrelevante funktioner og funktioner i vores produkter. Vi rapporterer dog kun om produkter og funktioner, når de er klar til markedet.

Vi arbejder løbende på kundrelevante funktioner og funktioner i vores produkter. Vi rapporterer dog kun om produkter og funktioner, når de er klar til markedet.

Kobold VR200-robotstøvsuger bruger et signal og en meddelelse på robotdisplayet for at minde dig om, at støvbeholderen er tømt efter en bestemt tids brug. Brugeren modtager de samme signaler via appen.

Rengøring kan programmeres pr. Dag. Takket være den enkle og intuitive menunavigation i appen kan den ønskede ugedag, tid og om man skal støvsuge i normal eller øko-tilstand indstilles i løbet af sekunder.

Kobold-robotappen kan kun bruges, hvis smartphone eller tablet er tilsluttet internettet.

Ikke kun høje kvalitetsstandarder, men også kundernes tillid er en del af Vorwerk grundlæggende forståelse. Alle anvendte systemer og kommunikationen mellem Kobold VR200 robotstøvsuger, smartphones eller tablets og serverne er beskyttet mod hackerangreb.

Så snart forbindelsen er konfigureret, overføres data – for eksempel om funktionaliteten af Kobold VR200-robotstøvsugeren – til Vorwerk. Så Vorwerk foreksempel kan udvikle nye softwareopdateringer. Alle oplysninger om dette kan findes i retningslinjerne for databeskyttelse på vores hjemmeside.