30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

SPØRGSMÅL OM KOBOLD 
sp530 gulvvasker 

Ofte stillede spørgsmål om Kobold SP530 gulvvasker

TILBAGE TIL OVERSIGTEN 

Ud over den sofistikerede vasketeknologi spiller rengøringskludens specielle egenskaber en vigtig rolle: højkvalitets kludene absorberer snavs og opbevarer den i stedet for at fordele den rundt i rummet. For at opnå denne effekt behandler Vorwerk Kobold 600 kilometer garn i en enkelt mikrofiberklud. Det er dog vigtigt, at en ny skal bruges, når kludens kapacitet er opbrugt.

Afhængigt af gulvets areal rengør SP530 en hel stue med kun 100 ml vand. Hemmeligheden bag dette: rengøringskludene har deres egen væskeopbevaring og frigiver kun så meget fugtighed som nødvendigt. Med doseringsflasken inkluderet i sættet fordeles vandet jævnt på kluden inden brug.

Takket være sin gennemtænkte teknologi og Kobolds støvsugers enorme kraft rengør SP530 hårde gulve langt mere grundigt end en konventionel moppe. Det behøver kun et minimum af vand for at fjerne snavs helt ned til rummets kanter. Og det uden at efterlade striber. Selv tørrensning med den specialiserede rengøringsklud efterlader et fremragende resultat.

SP530 er velegnet til alle gulve, der kan aftørres – også til følsomme overflader. Vorwerk Kobold har udviklet specielle klude til våd rengøring af gulvbelægninger med høje krav, såsom parket eller fine stenfliser. MF520 rengørings klud tør er ideel til mellemrengøring og til gulve, der sjældent eller ikke skal vaskes med en fugtig klud. Vær opmærksom på meget ru overflader: her er der en risiko for, at mikrofiberkludene slides hurtigere

Kombinationen af Vorwerk-sugestyrke og sofistikeret aftørringsteknologi gør gulvvaskeren så unik og grundig.
Med 
SP530’s egen slidfri motor og den hurtige svingende bevægelse af rengøringskluden giver styrke og momentum, fjerner Kobold-støvsugeren og den specielle rengøringsklud grov og fast snavs helt.

Teknologien bag det er en verden for sig selv: SP530 modulet til hårde gulve suger og vasker grundigt og bekvemt på en gang. 
Det forberedende arbejde udføres af den enorme sugekraft i Vorwerk-støvsugerne. 
Når den grove snavs fjernes, vasker SP530 fast snavs væk på det hårde gulv. Til dette formål bruges en af rengøringskludene, der er specielt udviklet til våd eller tør aftørring af forskellige gulve, mellem sugekanalerne på undersiden af modulet. 
En hidtil uset teknologi: drevet af sin egen motor, vibrerer kluden med 1.350 omdrejninger pr. Minut, så selv stødige snavs og fedtpletter opløses første gang du kører over det. Effekten: stribefri renhed og et strålende rengøringsresultat.

SP530 suger og vasker på en gang – så det sparer en hel arbejdsgang. Den svingende bevægelse får næsten gulvvaskemodulet til at flyde hen over gulvet og gør enhver anstrengelse unødvendig. Den besværlige udveksling af rengøringsvand er heller ikke længere nødvendig – den beskidte rengøringsklud kan let smides i vaskemaskinen. 
En anden tidsbesparelse: I kombination med rengøringsmidlet Koboclean tørrer vandet markant hurtigere på gulvet.

Rengøringskludenes form gør det nemt for SP530 at rengøre gulvet helt til kanten. Da kluden stikker en centimeter ud fra holderpladen på begge sider, er den især fleksibel i kanterne.

Teknologien til SP530 er så sofistikeret, at det producerede vandlag ikke kan komme ind i støvsugeren. Er der en pøl vand i badeværelset eller køkkenet skal denne dog tørres op, før du bruger SP530. For sikkerheds skyld har SP530 en speciel beskyttelsesmekanisme: en integreret sensor måler fugtigheden i sugekanalen. Hvis overfladen er for våd, åbnes en klap på toppen af modulet, luftstrømmen afbrydes, og støvsugeren slukkes automatisk. I øvrigt skal denne hjælpeluftklap lukkes, mens motoren kører inden hver brug, før SP530 kan starte.

Overhovedet ikke, efter et par enkle trin er SP530 klar til at starte. Fyld blot doseringsflasken og pump op 100 ml vand. Fugt derefter rengøringskluden, anbring den på kludholderen og skub den ind i det modulet. Nu skal du bare skubbe den sekundære luftklap ned – og starte støvsugeren.

Nej, SP530 fungerer også med rent vand eller sammen med et konventionelt rengøringsmiddel. Men den specielle sammensætning af Koboclean sikrer en særlig grundig og skånsom rengøring af gulvet. Vaskemidlet blødgør vandet og lader vandet tørre markant hurtigere. God for naturen: Koboclean er også meget produktiv. Fem ml af koncentratet i en halv liter vand er tilstrækkelige til at opnå et optimalt rengøringsresultat.

Koboclean er et vandbaseret rengøringsmiddel uden opløsningsmidler. Et stort plus: Vorwerk lægger mærke til ingredienser i udviklingen af alle rengøringsmidler, der ikke er skadelige for brugeren eller miljøet.

Nej, gulvvaskemodulet må ikke bruges uden en rengørings klud. De specielt udviklede klude spiller en central rolle i snavsopfangning.

Hvor ofte kluden skal skiftes afhænger af overfladenes art og hvor beskidt gulvet er.

SP530s egen motor får rengøringskluden til at svinge 1.350 gange pr. Minut. Dette fører ikke kun til et skinnende rent gulv, men giver også SP530 mulighed for at glide ubesværet over gulvet. Der er ikke behov for nogen indsats.

Hvis der ikke længere bliver fugtigt på gulvet, skal rengørings kluden fugtes igen med doseringsflasken. Som regel er dette kun tilfældet, når ca. 20 kvadratmeter allerede er vasket.