30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

SPØRGSMÅL OM KOBOLD 
sp600 gulvvasker 

Ofte stillede spørgsmål om Kobold SP600 gulvvasker

TILBAGE TIL OVERSIGTEN 

Kobold SP600 gulvvasker er kompatibel med både Kobold VK200 opretstående støvsuger og Kobold VT300 gulv støvsuger og kan bruge alle funktionerne. Med de tidligere Kobold-støvsugermodeller kan den bruges i foruddefineret fugtighedsindstilling eller i tør tilstand.

Nej, Kobold SP600 gulvvasker er ikke egnet til at støvsuge væsker, men til at vaske med en fugtig klud. Den sekundære luftklap og fugtføleren på SP600 sikrer, at der ikke kommer nogen fugt ind i Kobold-rengøringssystemet.

De tre LED-bølger angiver det valgte befugtningsniveau

Grønt angiver de forskellige befugtningsniveauer, hvor befugtningsniveau 1 identificeres ved et grønt lys, befugtningsniveau 2 af to grønne bølger og befugtningsniveau 3 med tre grønne bølger. Som en indikation af en tom tank lyser alle LED-bølger på SP600 orange. Sugeviskeren er også designet til at advare brugeren, når vandet er suget op. Derefter blinker LED-bølgerne røde, den sekundære luftklap åbnes, og støvsugeren slukker automatisk. Hvis et sådant tilfælde opstår, finder du vigtige oplysninger i den medfølgende brugsanvisning.

Takket være sit moderne design og flade konstruktion muliggør det også rengøring under de fleste lave møbler.

Fodkontakten gør det muligt nemt at skubbe kludholderen af, hvilket gør det let at udskifte kluden.

Ja, Kobold SP600 gulvvasker leveres med en integreret tank, der indeholder ca. 260 ml væske og kan fjernes for nem genopfyldning.

Kun vores meget økonomiske Koboclean-rengøringsmidler er egnede som rengøringsmidler. Disse fås i to forskellige versioner, Koboclean universal cleaner og Koboclean parketrenser. Koboclean universalrens er velegnet til næsten alle typer hårde gulve. Parketgulve kræver særlig skånsom rengøring, her anbefales Koboclean parketrenser, der forsigtigt renser følsomme gulve.

Der er den ideelle klud til hvert hårdt gulv: Kobold MF600 Universal til næsten alle typer hårde gulve, Kobold MF600 parket til særlig forsigtig rengøring af følsomme parketgulve. Derudover bruges Kobold MF600 Universal Soft til at rengøre fliser og meget glatte, vanskelige at rengøre eller mørke gulve. Kobold MF600 Dry er især velegnet til renseri og rengøring af uforseglede trægulve / kork.

Kobold MF600 rengørings klude er let at fastgøre på kludholderen ved hjælp af velcro og er derfor hurtig og nem at udskifte. Udskiftningen udføres ved at trykke på fodkontakten. Dette skubber kludholderen ud, så klkuden kan fjernes og udskiftes. Kobold SP600 gulvvasker kan derefter fange kludholderen igen.