30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

SPØRGSMÅL OM KOBOLD 
tilbehør 

Ofte stillede spørgsmål om Kobold tilbehør

TILBAGE TIL OVERSIGTEN

 • Mærket på den premium filterpose på Kobold VK140 håndholdt støvsuger attesterer følgende:

  • højeste filtereffektivitet
  • Lugtfilter
  • stor støvkapacitet med lavt volumen
  • strålende fin støvreduktion og bakteriereduktion
  • lav affladning af støv, når filteret skiftes
  • bedste patogenblokker
  • Største holdbarhed af filterposen

Premium filterpose Kobold VK140 er unik i verden, fordi den integrerer filteret i filterposen og dermed kombinerer 3 funktioner i én pose:

 1. Filtret holder 99,99% af det allergi-forårsagende husstøv ned til 0,09 μm partikeldiameter, hvilket gør VK140 ideel til allergikere.
 2. Den innovative struktur i filterposen med tre lag giver en meget stor lagerkapacitet. Mens præfilterlaget på indersiden bevarer de groveste urenheder, bliver de mindre partikler fanget i det andet lag. Det ekstremt elastiske ydre beskyttende lag sikrer, at posen ikke rives, og at selv allergikere er optimalt beskyttet.
 3. De integrerede lugtperler absorberer endelig den dårlige lugt, der kan opstå i filterposen. Deres porøse struktur absorberer den dårlige lugt og fjerner den. Sammen med Dovina-duftchippen skaber filterposen en frisk og ren lugt.

Madrasbørsterne er et tilbehør, der kun passer til Kobold EB360 elektrisk børste. Sammen med Lavenia og Kobold FK360 Freshener Kit gør de det muligt at rengøre dine madrasser effektivt.

Isætning af madrasbørster:
udskift de runde børster med madrasbørsterne. Når du sætter madrasbørsterne i, skal du sørge for, at børsten med den røde ende svarer til farven på symbolet på den elektriske børste Kobold EB360 (rød til rød). Skub madrasbørsterne på drivakslen med en let drejende bevægelse, indtil de klikker på plads. Luk nu hætten på Kobold EB360 elektrisk børste med begge hænder, indtil du hører den klikke på plads.
Efter grundig rengøring med Kobold EB360 elektrisk børste, drys Lavenia jævnt på madrassen. En pose med Lavenia er nok til at rengøre en madrasoverflade 1 m x 2 m (2 m2), afhængigt af mængden af skidt.

Opmærksomhed!
Før brug skal madrassen først kontrolleres for farvehastighed i et ikke iøjnefaldende område.

Indsæt nu det friskere sæt i den elektriske børste Kobold EB360.

Inkorporer Lavenia:
Før Kobold EB360 elektrisk børste frem og tilbage i tilstødende stier og derefter over det område, der er dækket med Lavenia. Afhængig af tilsmudsningsgraden skal du arbejde i Lavenia 2-3 minutter. Per 1 x 2 m. Lad pulveret tørre i 30 minutter.

For at støvsuge Lavenia skal du udskifte Kobold FK360 Freshener Kit med madrasbørsterne. Nu kan du støvsuge Lavenia med støvsugeren og den elektriske børste Kobold EB360.

 • Madrasbørsterne passer kun i den elektriske børste Kobold EB360.
 • Vælg sugeniveauet “1” på støvsugeren (tiger).
 • Madrasbørsterne er kun egnede til at støvsuge madrasser. Hvis disse ved et uheld bruges på tæpper, vibrerer Kobold EB360-børste og suger ikke ordentligt.
 • Efter storstilet fjernelse af snavs kan individuelle pletter dukke op mere tydeligt. De kan næsten altid fjernes med Vorwerk-Kobotex (kontroller farvekonsistensen på et ikke iøjnefaldende sted).

Vi anbefaler, at du kun bruger originale Vorwerk-filterposer. De er optimalt tilpasset Vorwerk-enheder og garanterer maksimal sugeeffekt og kvalitet. Hvis du bruger filterposer fra andre leverandører, garanteres ikke længere den optimale sugekraft og allergibeskyttelse. Støv kan også komme ind i motoren. Dette vil permanent skade enheden.

Du kan bestille rengøringsbørsterne i vores online shop.

Du finder betegnelsen på filterposen. Det skal være identisk med navnet på basisenheden.