30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

SPØRGSMÅL OM KOBOLD 
vf200 Tæpperenser 

Ofte stillede spørgsmål om Kobold VF200 tæpperenser

TILBAGE TIL OVERSIGTEN 

Kobold VF200 tæpperenser udfører to arbejdstrin i ét: Når Kobosan-tæpperenspulveret er fyldt i beholderen, distribueres og doseres det. Samtidig arbejdes rengøringspulveret ind i tæppet.

Kobold VF200 tæpperenser gør dette for dig. Fyld blot Kobosan-tæpperenspulver i beholderen til tæppeffriskeren. Det udfører to arbejdstrin på én gang: Kobos VF200 tæppeffrisker spreder Kobosan tæpperenspulver på overfladen af tæppet. Tæppebørstens roterende børste presser Kobosan ned mellem tæppefibrene. Snavs på tæppefibre løsnes af friktionen og bindes til Kobosan. Når Kobosan er tørret, kan den støvsuges sammen med snavs.

Tæpper med en lurv længde på op til 1,5 cm kan rengøres let og pålideligt med Kobold VF200 tæpperenser.

Dette frarådes kraftigt. Effektiviteten – og frem for alt anvendeligheden – af andre rengøringsmidler er ikke garanteret. Kobosan-tæpperenspulver og Kobold VF200 tæpperenser er perfekt koordineret. Du kan nemt købe Kobosan tæpperensepulver på vores hjemmeside.

For en allergivenlig rengøring af tæppet skal Kobosan-tæpperenspulver arbejdes i ca. 3 minutter pr. Kvadratmeter og derefter tørres i op til 30 minutter (afhængigt af de klimatiske forhold), før det støvsuges.

Aldrig. Beholderen skal kun fyldes med Kobosan-tæpperenspulver.

Desværre ikke. I det nye Kobold-rengøringssystem er Kobold VF200-tæpperenseren specialiseret i inkorporering af Kobosan-tæpperensepulver.

Desværre ikke. Kobold VF200 tæpperenser udfører to arbejdstrin i ét: det distribuerer og doserer Kobosan-rengøringspulveret og arbejder det ind i tæppefibrene på samme tid.

Kobold VF200 tæpperenser udfører to arbejdstrin i ét: det distribuerer og doserer Kobosan-rengøringspulveret og arbejder det ind i tæppefibrene på samme tid. 
Så snart Kobosan rengøringspulveret er tørret, kan det støvsuges sammen med snavs ved hjælp af Kobold EB400 intelligent støvsuger modul.