30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

SPØRGSMÅL OM KOBOLD 
VG100 VINDUESPUDSer 

Ofte stillede spørgsmål om Kobold VG100 vinduespudser

TILBAGE TIL OVERSIGTEN 

GC 100 overholder de gældende europæiske retningslinjer for rengøringsmidlers miljøkompatibilitet.

Hvis der bruges for meget af rengøringsmidlet, forbliver rester på ruden, hvilket kan skabe striber. Vi har bygget et forholdsvis bredt bufferområde her. Det behøver ikke at doseres nøjagtigt for at undgå dette fejlmønster. Men hvis brugeren f.eks. Udfylder 20 ml i stedet for 5 ml, skal man regne med streger. I tilfælde af overdosering skal du bruge en ny klud og en frisk vandblanding.

Rens træklæben:

  • Træk udtrækslæben ud på siden.
  • Foretag en visuel inspektion for at identificere mulige skader.
  • Drej træklæben, hvis skaden kun er synlig på den ene side.
  • Indsæt træklæben igen, og brug den uskadede side.
  • Udskift træklæben, hvis den er synligt beskadiget på begge sider.

Rengøringsvæske / frisk vand skal genpåfyldes, når rengørelseskvaliteten forringes. Tegn på forringet rengøringskvalitet er ufuldstændig rengøring og / eller utilstrækkelig befugtning af vinduesruden under rengøring. Ved påfyldning af rengøringsvæske / frisk vand skal snavset vandtanken altid tømmes og den brugte klud udskiftes med en frisk, tør klud.

Det overskydende beskidt vand kommer derefter ud af enheden. For at undgå dette anbefaler vi at tømme spildevandstanken hver gang du fylder den med frisk vand.

VG100 oplades fuldt på 6 timer. Takket være lithium-ion-batterier oplades det 80% efter 2-3 timer.

Andre rengøringsvæsker, der bruger det samme blandingsforhold, kan også bruges. Væsker som angriber mikrofiberen, må dog ikke bruges. (såsom klorblekemiddel) Udenlandske produkter har følgende ulemper og bør derfor ikke anbefales aktivt: 

1) Rengøringsresultatet kan blive dårligt
2) Fordelingen af væsken i kluden er værre, hvilket kan have en negativ effekt på området
3) Udenlandske produkter kan skumme mere, så det er vanskeligere at udfylde tanken. Enheden fungerer optimalt med GC100 rengøringsmiddel.

Ujævne, afrundede, buede, materede eller strukturerede overflader (f.eks. Bilvinduer, frostet glas i badeværelset, glas med ornamenter) er ikke egnede. Plastoverflader (f.eks. Plexiglas, skærme, fjernsyn) er heller ikke egnede.