30 dages fuld returret på VB100 modellerne.

FAQ OM KOBOLD VK150
OPRETSTÅENDE STØVSUGER

Ofte stillede spørgsmål om Kobold VK150 håndstøvsuger

TILBAGE TIL OVERSIGTEN >

Årsag: Den premium Kobold VK150 filterpose kan have mistet evnen til at fastholde lugt, selvom den ikke er helt fuld. 
Løsning: Skift filterpose. Rengør sugekanalen på Kobold VK150 og / eller de tilsluttede enheder, huset til den premium filterpose Kobold VK150 og / eller motorbeskyttelsesfilteret forsigtigt.

Kontakten er placeret i bunden på bagsiden af motorhuset. Denne anden switch kan især bruges, når man arbejder over gulvhøjde i kombination med tilbehøret.

Se brugsanvisningen her >

Årsag: Efter langvarig brug, ved høje omgivelsestemperaturer eller når premiumfilterposen Kobold VK150 er opbrugt, kan det ske, at Kobold VK150 overopheder, så sugeeffekten ikke kan reguleres. I dette tilfælde åbnes der automatisk en luftdyse, gennem hvilken luften kan strømme direkte ind i motoren. Dette reducerer motorens sugeevne dramatisk og gør at VK150 larmer mere. 

afhjælpe:Hvis indikatoren ikke angiver, at premiumfilterposen er fuld, skal du kontrollere sugekanalen på støvsugeren og dens tilbehør. Fjern forhindringer fra røret, og udskift den premium Kobold VK150 filterpose. Når motoren er afkølet, kan sugeeffekten reguleres igen.

Den premium filterpose til Kobold VK150 er unik, fordi den integrerer HEPA-filteret i filterposen og dermed kombinerer 3 funktioner i en pose:

 1. HEPA-filteret beholder 99,99% af allergi-inducerende husstøv op til 0,09 μm partikeldiameter og gør Kobold VK150 ideelt egnet til allergikere.
 2. Den innovative konstruktion af filterposen med tre lag giver en meget stor lagerkapacitet. Mens præfilterlaget beholder de groveste urenheder lige indeni, bliver de mindre partikler fanget i det andet lag. Det ekstremt holdbare ydre beskyttelseslag sikrer, at posen ikke går i stykker, og at selv allergikere er godt beskyttet.
 3. De integrerede lugtperler absorberer endelig den dårlige lugt, der kan opstå i filterposen. Deres porøse struktur absorberer den dårlige lugt. Sammen med Dovina-duftblokken skaber filterposen en frisk og ren lugt.

Se brugsanvisningen her >

Med Kobold VK150 kan du skifte filterpose og dermed hele filtersystemet i et par enkle trin.

 1. Tryk på håndtaget for at åbne filterenheden.
 2. Fjern filterposen ved først at skubbe den gule ring fremad og trække den mod dig.
 3. Fjern filterposen.
 4. Tag en ny filterpose, og sæt en Dovina-duftblok ind i holderen på siden af klappen.
 5. Indsæt derefter filterposen nedenfra: Skub de to tapper under låsen ind i den grønne ring. Tryk derefter den øverste del af låsen mod metalkrogen, indtil den klikker på plads.
 6. Sørg for, at hjørnerne af filterposen kan glide ind i låsene på Kobold VK150.
 7. Luk filterenheden igen. Hvis det er vanskeligt at lukke filterenheden, skal du ikke bruge kraft, men sørg for at filterposen er isat korrekt.

Se brugsanvisningen her >

Basisenheden vejer knap 3.000 g.

Årsag: Filterposen er fuld. 
Afhjælpning: Skift filterpose. 

Årsag: Sugekanalen på Kobold VK150 eller en tilsluttet enhed er tilstoppet. 
Løsning: Rengør sugekanalen.

Flyt din Kobold VK150 til den vandrette position. Placer først klappen i bunden, så de to tapper glider ind i hængslerne. Dette er især let, hvis klappen stikker ud i en vinkel på ca. 70 °. Skub forsigtigt tapperne ind i hængslerne, indtil du hører et klik.

Stemplet bekræfter Kobold VK150 premium filterpose:

 • højeste filtereffektivitet
 • lugt filter
 • stor støvkapacitet med lavt volumen
 • strålende fin støvreduktion og nedbrydning af bakterier
 • lav udbreddelse af støv under filterudskiftning
 • bedste patogenblokker
 • Stor holdbarhed af filterposen

Hvis der er små mængder væske i filterrummet, skal du tørre væsken grundigt og indsætte en ny filterpose og et nyt motorbeskyttelsesfilter.

Motorbeskyttelsesfilteret skal kun udskiftes, hvis filterposen er beskadiget eller ekstremt snavset.

Levetid for din støvsuger. Brug aldrig enheden uden motorfilter.